Meditation

AT VÅGNE TIL SIG SELV

Lad os starte med at slå fast, at meditation, bevidsthed og kærlighed er et og samme væsen og ikke noget vi gør. Det er noget vi overgiver os til. Noget, vi læner os ind i og vækker os selv til.

Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Hjem til os selv.

Sommetider får vi hjælp fra en, der vækker os til dette rum og denne bevidsthed. Det kaldes en spaceholder eller på dansk, rumholder, og sådan en er jeg.

Jeg er med til at skabe rum for andre, så de med kærlig støtte kan træde ind og møde bevidstheden. Man kan sige, at jeg smitter mennesker med meditationens rum.

Uanset om du mediterer på egen hånd eller får støtte til at træde ind i dette rum, så drejer det sig om at skabe et miljø, hvor alle følelser, tanker og energi dæmper sig.

Tilbage er rummet, og det er i første omgang kroppen, vi indtager med vores opmærksomhed. Derefter kontakter vi nuet. Det gør vi blandet ved at mærke vinden i næsen, åndedrættet, vejrtrækningen som altid er til stede lige nu og her.

Vi kontakter stilheden ved blot at sidde stille. Vi lukker øjnene og går ind i mørket, hvor der ingen adskillelse er. Her skaber vi et kærligt miljø. 

Det er det allervigtigste.

 

Skal du eller din virksomhed have fokus på mental og fysisk sundhed?

Så er meditation den direkte vej.
Det er det bedste redskab til at mindske stress og sygdom.
Og ikke mindst – vejen ind til større nærvær og livsglæde.

Jeg tilbyder længere og kortere kurser og meditationsforløb til virksomheder, leder, personalegrupper og private samt til foredrag og events.

I vælger tid og sted.

Jeg kommer gerne til jer eller I kan komme til Baghuset i Hornbæk, hvor jeg har de smukkeste lokaler med plads til op til 15 – 20 personer.

Baghuset ligger blandt de gamle fiskehuset, blot 200 meter fra stranden.

Kontakt mig for en snak, så finder vi ud af, om dette er noget for jer.

 

VIRKSOMHEDS REFERENCER

Novo Nordisk

Bavarian Nordisk

       Konventum/Helsingør

Kontakt mig gerne

for en uforpligtende snak på telefon 2011 7756 eller send mig en mail